вторник, 18 ноември 2014 г.

Кашкавал в кори от баница

И аз да си покажа панирания кашкавал-оказа се много вкусно и лесно за изпълнение.Не съм панирала до сега кашкавал,защото все си мислях ,че няма да се справя,но по този начин става чудесно.
Продукти:

кашкавал разрязан на парчета-от Лидъл.-много удобен за тази цел
6 листа кори за баница-разрязани на две
3 яйца -разбити с малко сол
Приготвяне:
Разрязах корите на 2,сложих парче кашкавал и сгънах на пакетче.



Потапя се в яйцата,постоява малко,изцежда се леко



и се пържи в загрята мазнина до приятен загар.


Това е от мен....

2 коментара:

  1. Е, Живе, ама много вкусен е станал при теб:))) хубаво е когато рецептите обикалят пространството, така повече хора научават за тях, а тази определено си заслужава да бъде споделяна, много идейна е! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Изглежда прекрасно, апетитно и интересно. Ще бъде пробвана тази рецепта. Ще е изненада за у дома. Благодаря.

    ОтговорИзтриване